Ásvány - ékszer webáruház. A minőségi ásványok forgalmazója.


Kristályok Rák jegyűeknek

Milyenek a Rák jegyűek? 

Talán a legérzékenyebb csillagjegy, még a Vizes jegyek között is, ennek minden jó és rossz tulajdonságával együtt. Sok művész, zenész, misztikum iránt érdeklődő van közöttük. Rendkívül empatikusak, törődőek, erős intuíciókkal. Kifejezetten nehéz számukra az elengedés és a múlttól való elszakadás, így ha kiszakítjuk őket az otthonukból, családjukból, elveszettek és boldogtalanok lesznek. A családcentrikusság az egyik legfőbb ismertetőjegyük. A Rákok remek szülők, párok és testvérek, és a sorsuk valamilyen módon mindig a családjukhoz vezeti vissza őket. Mivel ők maguk is biztonságra vágynak, a szeretteik számára is ennek megteremtésére törekednek. Azonban gyakran tudnak manipulatívak lenni, csendesen befolyásolni mások érzelmeit, hogy gyakran észre sem veszik.


Kristályaik: 

Karneol: Életerővel tölti meg a testet és a lelket. Vidámságot hoz mindenkinek. Kedvező hatást gyakorol az anyagcserére, gyulladásokra, visszerekre, serkenti a vérkeringést, támogatja a férfi – női ivarszervek működését.
 

Aventurin: Az önbizalom köve. Ez az ásvány a kezünkbe adja az irányítást. Segít a döntések meghozásában. Erősíti a vezetői képességeket, de a könyörületet és az empátiát is. Fokozza a kreativitást és csillapítja a haragot. Elektroszmog csökkentésére is használják. Nagy idegi terhelés esetén segít feltárni az okokat és stabilizálni egy kiegyensúlyozottabb állapotot. Fizikálisan jó hatással van a szívre, a csecsemőmirigyre és a bőrproblémákra egyaránt. Mint kiváló gyulladáscsökkentő is ismert.
 

Ónix: A józanság és a stabilitás köve. Minden helyzetben igyekszik támaszt nyújtani. Segít a terveinket következetesen véghez vinni és titokban tartani, amíg szükséges. Oldja a szorongást és a bánatot. A bölcs döntések meghozatalára késztet. Egyensúlyban tartja a női – férfi energiákat. Fizikálisan jó hatással van a csontokra, a fogakra, a gyomorra, a fülekre és a térdekre, illetve a csontvelőre is.
 

Jáde: A lelki béke, a bölcsesség, és a nyugalom köve. A test és a lélek egyensúlyában történő működését segíti. A szív és a vesék fő gyógyítója. A szívet nemcsak fizikálisan, de lelkileg is erősíti. A testben a méreganyagok távozásánál tud leginkább segíteni. Megújítja a sejteket, fokozza a termékenységet, és jó hatással bír az ízületre is.
 

Holdkő: Az érzelmek, az intuíció és a nőiség, a nőiesség köve. Fejleszti a megérzőképességet és az empátiát. Türelmessé és befogadóvá tehet a külvilággal szemben. Fizikálisan jó hatással van a gyomorra, a szaporítószervekre és a hormonháztartásra. Leginkább a termékenységre gyakorolt pozitív hatása miatt ismerik.
 

Jáspis: Földelő ásvány, segíti a testben lévő energiák összehangolását. Növeli a céltudatosságot és a kitartást, segít nem túlozni a problémákat, felvállalni az őszinteséget magunkkal és másokkal szemben is. Serkenti a gondolkodást, támogatja az emésztést, a keringést, a májat és az ivarszerveket.