Ásvány - ékszer webáruház. A minőségi ásványok forgalmazója.


Kattintson a képre a nagyításhoz.

Termék méretei

Méret: 18 cm
Súly: 17 g
Cikkszám: MRKK08

6.490,- Ft

db

Termékleírás

Morganit gumis karkötőberill és akvamarin szemekkel (összefoglaló néven berill-csoport). 8 mm-es gombökkel.

Ásványok vélt hatásai

Morganit: Segít a szeretet és szerelem megélésében. Általa felismerjük mi az, amire vágyunk igazán az életben. Megmutatja a problémákból kivezető utat. Oldja a korlátozó gondolkodásmódot. Fizikálisan jó hatással van a szívre, a tüdőre, az impotenciára, az idegrendszerre, valamint oxigénnel látja el a sejteket.

Berill: Segít megbirkózni a stresszel, fokozza a bátorságot. Nyugtatja az elmét. Elsősorban szemproblémák és rövidlátás kezelésére használják. Hatással van a duzzadt mirigyekre, vesére, májra és a gyomorra. Alapvetően harmonizáló hatása van.

Akvamarin: A harmónia köve. Ez az ásvány a kiegyensúlyozottságra, bátorságra és magabiztosságra ösztönzi viselőjét. Aki lelkileg érzékeny azt is stabilizálja. Segít megfelelni az adott helyzet kihívásának. Elősegíti az érzelmek kifejezését, és nyugtatja az elmét. Fizikálisan jó hatással van a szemre, a szívre, a torokra, a pajzsmirigyre. Harmonikus működésre ösztönzi az immunrendszert.


Az ásványok fotóinál lehetnek kismértékű színeltérések. Az ásványok gyógyhatásai nem helyettesítik a szükséges orvosi gyógykezelést, párhuzamosan segíthetnek.