Ásvány - ékszer webáruház. A minőségi ásványok forgalmazója.


Kattintson a képre a nagyításhoz.

Termék méretei

Méret: 20 cm
Súly: 12,6 g
Cikkszám: ZFRBSMKK01

18.000,- Ft

db

Termékleírás

Zafír-rubin-smaragd drágakő karkötő, 6,1 mm átmérőjű, fazettált csiszolású szemekkel, gumira fűzve. 

Megjegyzés

A terméket víz és kemikália nem érheti. 

 

 

 

Ásványok vélt hatásai

Zafír: A szellemiség köve. Mély bölcsességet hordoz. Segít kitekinteni a világra egy tágabb nézőpontból, így észrevehetünk olyan igazságokat is melyeket másként nehezen értenénk. Belső nyugalmat ad, segíti az összpontosítást és a negatív gondolatoktól való szabadulást. Oldja a beszéd közbeni kudarcokból fakadó gátakat. Ajánlható figyelemzavarra is. Fizikálisan erősíti az érfalakat, jó a szemre, csillapítja a vérzést és jótékonyan hat a vér betegségeire is. Szabályozza a szervezet túlműködését.

Rubin: A szenvedélyt életre hívó erőt testesíti meg. Rendkívüli módon segíti az energetikai töltődést. Bátorságra és határozottságra ösztönöz, segít átlépni a korlátjainkat. Az elmét az összpontosítás állapotára készteti. Fizikálisan kitűnő hatással lehet a szívre, a nyirokrendszerre, a keringésre, az ivarszervekre és a vesékre.

Smaragd: Az érzelmi emlékezés köve. Segít megérteni a saját és a mások érzéseit, viselkedését, akár cselekedetünk mozgatórugóját is. Így lehetőséget kapunk, hogy akit vagy amit eddig nem tudtunk beengedni az életünkbe azok felé mégis nyithassunk egy ajtót. Fizikálisan segíthet a tüdő, a szív, a szem és a máj betegségein. Híres méregtelenítő és gyulladáscsökkentő.

 


Az ásványok fotóinál lehetnek kismértékű színeltérések. Az ásványok gyógyhatásai nem helyettesítik a szükséges orvosi gyógykezelést, párhuzamosan segíthetnek.