Ásvány - ékszer webáruház. A minőségi ásványok forgalmazója.


Kristályok Ikrek jegyűeknek

Milyenek az Ikrek jegyűek? 

Az egyik legügyesebb, legkommunikatívabb jegy. Remek előadók és beszélgetőpartnerek, és a humoruk is a helyén van. Gyorsan tanulnak és remek a beszélőkészségük, szeretnek új dolgokat felfedezni, azonban ritkán köti le őket valami hosszú távon. Ezért is igaz, hogy egy Ikrek jegyűnek könnyű megszerezni a figyelmét, ellenben annál nehezebb megtartani. Sok szempontból kettősség jellemzi őket, könnyen változtatnak nézőpontot vagy véleményt, gyakran kiszámíthatatlanok. Az Ikreknek, mint a legtöbb levegő jegynek hatalmas igazságérzete van és nem is félnek kinyitni a szájukat, ha a saját maguk vagy mások becsületéről van szó. Rendkívül intellektuális jegy, szeretnek a dolgok mögé látni és mindenre magyarázatot találni; igazi felfedezők és minden újdonságra nyitottak. 
 

Az Ikrek jegyű barátainknak, szeretteinknek az alábbi kövek lehetnek jó ajándékok: 

Mohaachát: Az elfogadás köve. Segít befogadóbbnak, elfogadóbbnak lennünk önmagunkkal és másokkal szemben is. Oldja a belső feszültséget és a negativitást. Serkenti a szellemi jelenlétet, ezáltal növeli a koncentrációt. Hatékonyan oldja az érzelmi stresszt. Fizikálisan jó hatással van az agyműködésre, az emésztésre és a hangulatra egyaránt. Kedvező lehet a nyirokrendszerre, a méhre és a bőrbetegségekre is.

Hegyikristály/Tejkvarc: A kristályok kristálya, mivel a lehető leguniverzálisabb ásvány. Hatása minden szervre és lelki folyamatra egyformán kiterjedhet. Méregtelenít és energizál, oldja a blokkokat, közben erősíti a testet és a lelket. Kiváló információhordozó, ezért jól programozható. Segíti az összpontosítást is.

Tigrisszem: A logika köve. Segít átlátni a dolgainkat, akár külső hatásokról, információkról van szó, akár belső vívódásainkról. Egyensúlyt teremt a férfi – női energiák között, erőt ad ahhoz, hogy véghez vigyük céljainkat. Elősegíti a felelősségvállalást, felüdíti a hangulatot. Fizikálisan kiválóan hat a szemre, a torokra, csontokra, ízületekre és a nemzőszervekre is.

Citrin: A pozitív hozzáállás fő köveként tartják számon. Mivel így nő a siker esélye bőségvonzóként is említik. A negatív dolgokat segít pozitívvá alakítani, ezért kiváló depressziós tünetekre is. Jól energizálja a szervezetet, fizikálisan jó hatással van az emésztésre, hasnyálmirigyre, hormonháztartásra. Hasznos lehet cukorbetegség, klimax és krónikus fáradtság esetén.

Aventurin: Az önbizalom köve. Ez az ásvány a kezünkbe adja az irányítást. Segít a döntések meghozásában. Erősíti a vezetői képességeket, de a könyörületet és az empátiát is. Fokozza a kreativitást és csillapítja a haragot. Elektroszmog csökkentésére is használják. Nagy idegi terhelés esetén segít feltárni az okokat és stabilizálni egy kiegyensúlyozottabb állapotot. Fizikálisan jó hatással van a szívre, a csecsemőmirigyre és a bőrproblémákra egyaránt. Mint kiváló gyulladáscsökkentő is ismert.

Akvamarin: A harmónia köve. Ez az ásvány a kiegyensúlyozottságra, bátorságra és magabiztosságra ösztönzi viselőjét. Aki lelkileg érzékeny azt is stabilizálja. Segít megfelelni az adott helyzet kihívásának. Elősegíti az érzelmek kifejezését, és nyugtatja az elmét. Fizikálisan jó hatással van a szemre, a szívre, a torokra, a pajzsmirigyre. Harmonikus működésre ösztönzi az immunrendszert.