Ásvány - ékszer webáruház. A minőségi ásványok forgalmazója.


Kristályok Kos jegyűeknek

Milyenek a Kos jegyűek?: 
Általában véve nagyon okosak, humorosak és intuitívak, nem félnek kiállni önmagukért és másokért. Meglehetősen öntörvényüke, és nem köntörfalaznak, egyenesen megmondják a véleményüket, ami néha konfliktushelyzeteket tud szülni, ugyanakkor mégis az egyik legszerethetőbb tulajdonságuk. Hajlamosak "fejjel a falnak menni", hirtelen ösztönből cselekedni. Az egyik legjellemzőbb tulajdonságuk a forrófejűségük, hamar képesek felkapni a vizet, de ugyanilyen gyorsan le is higgadnak. Nem csak a tűzjegyűek, hanem az összes csillagjegy szülöttei közül ők a legszenvedélyesebbek nemcsak párkapcsolati téren, hanem az élet minden területén. 


Ha Kos jegyű ismerőseiknek, barátaiknak keresnek ajándékot, az alábbi ásványokat tudjuk az ő horoszkópjukhoz ajánlani: 


Karneol: Életerővel tölti meg a testet és a lelket. Vidámságot hoz mindenkinek. Kedvező hatást gyakorol az anyagcserére, gyulladásokra, visszerekre, serkenti a vérkeringést, támogatja a férfi – női ivarszervek működését.

Jáspis: Földelő ásvány, segíti a testben lévő energiák összehangolását. Növeli a céltudatosságot és a kitartást, segít nem túlozni a problémákat, felvállalni az őszinteséget magunkkal és másokkal szemben is. Serkenti a gondolkodást, támogatja az emésztést, a keringést, a májat és az ivarszerveket.

Hegyikristály: A kristályok kristálya, mivel a lehető leguniverzálisabb ásvány. Hatása minden szervre és lelki folyamatra egyformán kiterjedhet. Méregtelenít és energizál, oldja a blokkokat, közben erősíti a testet és a lelket. Kiváló információhordozó, ezért jól programozható. Segíti az összpontosítást is.

 

Ametiszt: A stresszoldás köve. Segít testet – lelket ellazítani. Mértékletességre ösztönöz. A függőségben szenvedőknek sokat adhat. Az idegi feszültség csökkentésével nyújt egyfajta lazaságot, ami segít feldolgozni a külvilág ingereit. Ajánlható belső feszültséggel vagy álmatlansággal küzdőknek is. Elősegíti a spirituális gondolkodást és a negatív helyzetekből való kilábalást. Fizikálisan a fejfájásra, hormonális és anyagcsere problémákra ajánlott.

Rodokrozit: Az önszeretet köve, segít meglátni fájdalmas és elfojtott érzelmeinket, ezáltal gyógyítani azokat. Megmutatja, hogy milyen minták alapján cselekedtünk, így esélyt ad a változásra. Fizikálisan támogatja a szívet, a keringési rendszert, a veséket és az ivarszervek működését.

Gránát
: A regeneráció köve és jó földelő is egyben. Irányítja a vágyat és az indulatot, ezért higgadtságra és szenvedélyre is sarkallhat. Oldja a gátlásokat. Tisztíja és regenerálja a vért, a szívet és a tüdőt. Segíti a méregtelenítő szervek munkáját, a májét különösen.